Hae tästä blogista

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Värileikkiä akvaariossa

Ruotsissa oli eläinkaupassa hauskan näköinen rivi akvaarioita, joissa oli eriväriset hiekat jokaisessa. Kun on kekseliäs tai hajuaa jopa hullutella, saa tällaisesta akvaariosta hauskan. Lastenhuoneen akvaarion voi erilaisilla hauskoilla sisustuselementeillä samoin tehdä leikkisäksi. Tytölle vaaleanpunaisella hiekalla sisustettu Hello Kitty -akvaario ja pojalle vaalean sinisellä hiekalla joku hahmo-akvaario. Moderniin keittiöön voisi kuulua kirkkaan punaisella hiekalla ja modernisti sisustettu akvaario.

Suosin aina eläinten kanssa kaikkea mahdollisimman luonnollista, mutta tässä kohtaa olen valmis sortumaan hullutteluun. Akvaario on arvokas sisustuselementti ja jos kaikki kalojen tarpeet muuten tulee kalojen kannalta täytettyä – miksikä ei.

Itse voisin tehdä esimerkiksi täysmustan akvaarion, jossa hiekka on mustaa, taustalla musta paperi/seinä, sisustukseen grafiitin harmaita tai mustia isompia kiviä myös ja ehkä värittömiä lasihelmiä myös pohjalle koristeeksi. Kaloiksi mustamolleja ja joukkoon yksi tai kaksi oikein kirkkaan punaista miekkapyrstöä kuin tiputettuna "vääränväriseen" ympäristöön väriläiskäksi. Kunnen akvaarioita tarpeeksi hyvin tunne, voin olla täysin väärässä onko tämä musta ympäristö oikein kalojen kannalta, mutta ajatusleikkinä maistuu tyylikkään hyvältä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti