Hae tästä blogista

perjantai 21. syyskuuta 2012

Keskeinen kennelvaikuttaja

Sain juuri sähköpostin Kennelliiton toimihenkilöltä liittyen Kennelliiton sääntöuudistusprosessiin. Siinä sähköpostin saajaryhmää puhuteltiin asussa "kartoitamme keskeisimpien kennelvaikuttajien mielipiteitä...".

Sillä termillä ei ole aiemmin kutsuttukaan.  En toki ole huomaamattani rotujärjestön hallituksessa ja monessa muussa vakanssissa, mutta harvemmin sitä päivittäisessä arjessa huomaa olevansa minkään asian vaikuttaja. Päivittäinen arki kun koostuu ulkoiluttamisesta, ruuan jakamisesta, hoitotoimenpiteistä, koiran kikkareiden keräyksestä, tilojen siivouksesta ja monista koira-aiheisista yhteydenotoista.

Kokoukset ja politiikka ovat onneksi pieni osa tätä harrastusta, mutta tärkeää, jotta asiat toimii. Ja varsinkin jos ei toimi. Paljon kokouksia, vaikeita päätettäviä asioita, tylsiäkin aihepiirejä, vastuuta ja riitoja. Paljon on kestettävä eläinten läheisyydestä pois vievää toimintaa, jotta tuollaista termiä aletaan käyttää. Hyvää vai huonoa. Sekä että.

Onneksi läheisyyttä saa myös nauttia politiikasta ja asiantuntijatehtävistä huolimatta. Ne ovat saman harrastuksen erilaisia puolia.

Ulkomuototuomarina toimiessa olen aina Suomen Kennelliiton edustaja. Vaikuttaja.
Onneksi arjessa ei tarvitse miettiä politiikkaa. Nämä pienet kakkapursottimet pitävät ajatukset tiiviisti itse asiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti