Hae tästä blogista

maanantai 21. tammikuuta 2013

Koiranpentuja sinne ja tänne

Viime viikolla yritettiin lähettää yhtä mäyräkoiraa Englantiin, ja tällä viikolla yritän tuoda paria mäyräkoiraa Saksasta Suomeen. 



Yritys on hyvä kymmenen, mutta toivottavasti kaikki aikeet toteutuvat jollain aikataululla. Miksi niin yritys. Siksi, että ei koskaan voi tietää, mitä eteen tulee. Yleensä Suomen pää on se ongelma, mutta UK on kyllä hyvä kakkonen. Norja varmaan kolmonen, mitä omiin kokemuksiin tulee.

Espanja voisi olla ihan ykkönen asenteessa, tullimiehet vain nikkailivat silmää kun yritimme näyttää koirien passeja ja rokotuksia. Joskin Espanjaan piti aikanaan täyttää jotain papereita, jossa lupaa viedä koiran myös mukanaan pois, eikä myydä sitä. Tai ajattelivatkohan viranomaiset, että joku laskisi lemmikkinsä kaduille muiden joukkoon.

Valitettavasti koiravirta kulkee toisinpäin. Espanjasta tuntuu Suomeen tulevan lumilomille monta kulkukoiraa. Mahtaa olla lottovoittajan olo niilläkin koirilla päästä Suomeen ulkoilemaan remmissä -30 asteen pakkasessa.

Viime perjantaina Englantiin lähtö tyssäsi väärään Rabies-rokote merkkiin. Kirjoitan tästä vienti- ja tuontiaiheesta paremmin keskiviikkona lentokoneessa. Lentelemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti