Hae tästä blogista

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Urheilukauppa aurinkorannikolla ratsastajan makuun

Löysin vain yhden kaupan Espanjan aurinkorannikolta, jossa oli hevostarvikkeita. Enpä oikeastaan etsinyt hevostarvikkeita sen kummemmin – joten se yksikin kauppa riitti tyydyttämään sen puolen shoppailuhimon.

Matkaan tarttui sopivasti ja tarpeeseen kypärät itselle ja poikaselle, 90 cm ratsastushousut, harjoja, söpö vaaleansininen raippa ja lasten ratsastushanskat.

Tämä oli todellakin kauppa, jossa ratsastushousuja löytyi joka ainoasta senttikoosta ja vielä eri väreissä. Housujen hinta oli 12,95 euroa, joten tästä lastenkoon erikoisuudesta ei tarvinnut maksaa itseään kipeäksi. Hinta on oikeastaan aivan käsittämätön, sillä Suomessa sillä hinnalla ei lapselle saa juuri edes tavallisia housuja.

Lasten ratsastusvaatteet on niin syötävän suloisia, että niitä haluaisi hamstrata, vaikka pikku poikanen ei edes vielä kävele. Onneksi sentään hevoset hiukan kiinnostavat, niin tuskin kaikki varusteet menevät täysin hukkaan.

Kypärät oli hauskoja blancoja muovisia, joihin myytiin tarrasarjoja, josta voi itse päällystää kypärän joko tyylikkään yksinkertaisesti tai aivan täyteen.

Kypärät eivät myöskään maksaneet paria kymppiä enempää, joten päätin tehdä uhrauksen meille molemmille. Itselle ruskea tottakai. Vaaleanpunaisia oli tarjolla tytöille, mutta vaaleansinisien puuttuessa poikanen sai mustan.

Tarvikehyllyjä tarkastellessa saa hyvin kuvan, mitä eniten kulutetaan. Loimia ei tässä lämpimässä maassa ollut myynnissä kuin pari fleecestä tehtyä ja ötökkäloimia. Suitset oli tekonahkaa, mutta lapsille oli sitäkin hauskempia monivärisiä ohjia ja satulahuopia.

Ratsastushousuja perheen pienimmille.

Sporttisia ratsastushousuja myös vähän isommille.

Tytöille oli näin makeita kypäröitä myynnissä.

Itselleni valitsin ruskean.

Moniväriset kumiohjat lapsien ratsuille.

Yksi urheilukaupan hyllyväli molemmin puolin hevosten ja ratsastajien varusteita.

Vaatekaupasta poikasen asu täydentyi 23 numeroisilla jodhpureilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti