Hae tästä blogista

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Salzburg, Budabest, Helsinki...

Tarinoita riittänee Pariisista vielä koko talveksi. Keskusteltiin ystäväni Kirsin kanssa retkistä eilen. Kirsi matkasi 3 päivää bussissa suuntaansa, kun me taivalsimme saman matkan reilussa 3 tunnissa. Kumpikaan keino matkustaa noin pitkää matkaa koirien kanssa ei ole kiva tai helppo.

Ehjänä perille ja ehjänä pois on aina hyvä tavoite matkalle. Seikkailu se on varmasti aina.

Mutta ei ole mennyt muutenkaan usealla suomalaisella putkeen. Yksi saman firman busseista, jolla Kirsi matkusti oli hajonnut Belgian ja Saksan rajalle. Eräs tuttu ei päässyt lähtemään Pariisista kahteen päivään ensin menestyttyään ja sitten lentokenttähenkilökunnan oikkuihin koirien kanssa matkustavien erikoisista säännöistä. Jotkut suomalaiset olivat vuokranneet auton, joka oli hajonnut Saksaan. Näin sieltä oli vuokrattava seuraava, jotta matka pääsi jatkumaan. Tarinoita tulee kuulumaan varmaan monia vielä ja niin se menee, että tekevälle sattuu. Ja kun ei tee mitään, ei koe ja näe mitään eikä varmasti mitään satukaan.

Nämä ovat yhdenlaisia seikkailuja aina ja tarjoavat sopivasti addrenaliinia, jännitystä, iloa ja takuuvarmasti muistoja. Kaikkia tuskaisia hetkiä bussimatkoilla muisteltuamme, aloimme kaivaa esiin karttaa ja miettiä, miten ensi vuoden toukokuussa pääsisi parhaiten Salzburgiin. 2013 on vuorossa Budapest ja 2014 kisataan kotimaisemissa Helsingissä. 2016 on puolestaan seikkailu Moskovaan ja eiköhän se 2015 retkikohde selviä ennen pitkää.

Bon Voyage my friends!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti