Hae tästä blogista

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Pariisista palanneena

No niin kaikki lukijat. Tiedän, että janoatte raporttia Pariisista, koirien Maailman Voittaja 2011 -näyttelystä, eli tämän vuoden huipputapahtumasta. Lupaan palata aiheeseen pätkittäin. Sulateltuani asiaa ja kaikkea kokemaani, tulen varmasti kirjoittamaan havainnoista, tekemään teräviä huomioita, kertomaan maailman trendeistä tällä saralla ja niin edelleen.

Aivan ensiksi kerron teille, että Jola on pitkäkarvaisten mäyräkoirien "Miss Universum". Maailman Voittaja -11. Se kantaa tämän vuoden kruunua päällänsä ja saa siitä nimensä eteen ikuisiksi ajoiksi vuosiluvun ja kirjaimet WW, World Winner. Jolan nimi on nyt kirjoitettu historiaan.

Kuva: Jetta Tschokkinen, esittäjä Essi Sinikorpi.


Tästä voitte päätellä, että ensimmäinen fiilis tapahtuman johdosta on helpottunut. Toiseksi hyvin onnellinen ja kolmanneksi väsynyt.

Ponnistus oli melkoisen rankka sekä fyysisesti, psyykisesti, että taloudellisesti. Mutta se oli jokaisen veri ja tuskapisaran sekä euron arvoinen. Se täytti kaikki odotukset ja vältti suurimmat pelot. Nyt on niin ihana istua kotona, nauttia ajasta koirien, kanien, lintujen ja hevosten kanssa, että en juuri nyt haluasi palata enää kuin voittotunnelmiin.

Tätä sulateltuani tulen kertomaan monta tarinaa ja monta asiaa, millä maailmalla pärjää. Ja millä ei varmasti pärjää.

Selvisimme koko kaaoksesta, 36 000 koiran jaloista ja monesta mutkasta. Mukana oli jatkuvasti 3 henkeä lähimpänä tukena ja 6 muuta aivan lähellä tarjoamassa apua ja hengessä mukana. Sen lisäksi vielä moni tuttu suomalainen ja ulkolainen ystävä kannusti meitä, onnitteli meitä ja eli mukana kaikessa kahden kilpailupäivän aikana. Päällimmäisenä on suuri kiitollisuus näille ihmisille ja onni kaikestä tuesta, mitä heiltä sain. Myös kotisuomessa oli monta, joka odotti ja seurasi tapahtumia ja eli mukana vaikka ei päässyt matkaan.

Tästä kaikesta tulette kuulemaan vielä kesän ja syksyn aikana kuvin ja sanoin. Merci!

1 kommentti: