Hae tästä blogista

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kanille edullista ja maistuvaa

Kaneille löytyy hyvin erilaisia ruokia, pellettejä, sekoituksia yms. lemmikkiliikkeistä ja marketeista. Sain vinkkiä, että Agrimarketista saa kaneille tarkoitettua rehua edullisesti. Lähdinpä siis matkaan.

Virkkalan Agrimarketista löytyi heti säkki oven vierestä. Hinta 25,90 euroa/15 kg. Ensituntumalta vaikuttaa maistuvalta sillä Rumpali kävi heti tarjoilun kimppuun. Sille maistuu yleensä paremmin kuiva heinä ja pelletit tai muu rehu. Se kyllä syö tuoretta ruohoa, apilaa ja voikukan lehtiä, mutta mielummin kuivaa.

Ruokkijan mieleen tämä ruoka vaikuttaa monipuoliselta, miellyttävältä ja terveelliseltä. Siinä on joukossa mm. kuivattuja voikukan kukintoja ja porkkanaa. Yleisväri rehussa on aika tumman harmahtava johtuen siitä, että kaikki on kuivattua. Kauniin keltainen voikukka ei ole kuivuessaan enää yhtä herkullisen värinen saati vihreä varsi.

Silti se, mikä on ihmisen mieleen tai kuvitelmia ei aina ole sama mistä eläin eniten pitää. Ihminen menee helposti siihen halpaan, että tuotteen pussi tai tuoksu miellyttää heitä ja tekevät ostopäätöksen sen perusteella. Tietysti inhimillistä, muttei tarkoita aina samaa kuin "parhaaksi sinun eläimellesi".  Laatumielikuvaa voidaan muokata eri keinoin ihmistä eli tuotteen maksajaa miellyttäväksi, joten seurailen maittavuutta ihan oikeiden eläinmaistajien kanssa.


Ruoka on koostumukseltaan monipuolista.

Rumpali ihastui tähän ruokaan heti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti