Hae tästä blogista

torstai 30. kesäkuuta 2011

Nokka kohti Pariisia vol. 6

Olen tänään taas tehnyt hankintoja Pariisia varten: pari huivia, sukkahousuja ja yhden ihanan sinisen mekon. Keräsin keittiöön kaikki kasvaria koskevat muovikassit kengistä alkaen ja nyt alkaa mietityttää pakkaaminen.

Näillä pääsee lujaa!
Huomenna koeponnistan kasvarivaatteet ja toivon, ettei pääse itku. Niiden nyt pitäisi kaikkien olla kunnossa kaiken järjen mukaan. Hiukan on vielä käsityötä huivien kanssa, mutta sitten se olis siinä. Tämä ei ole helppoa, kun pitää ostaa vaatteita 4-5 henkilölle sovittamatta. Vielä haastavampaa on se, että kaikki kasvarin esittäjät ei ole 100 %:sti tiedossa tai ne voivat vaihtua vielä aikataulujen mukaan. Voitte siis uskoa, että mitään tyköistuvaa ei ole tiedossa.


Pistän tähän yhden parhaista ostoksista ever näyttelyitä ajatellen. Kengät, jotka ovat kuin jumppatossut. Pehmeät, joustavat, kivat ja paikallaan pysyvät.


Ei tosikoille.
Ja jotta ette luulisi, että hommassa mennään hammasta purren, vakuutan yhdellä kuvalla että eihän toki! Meillä oli tiivis shoppailukierros Essin kanssa Helsingissä pari viikkoa sitten. Aikaa ei tuhlattu, eikä kauheasti eurojakaan, mutta hauskaa oli. Kaikkea pitää kokeilla ja ideoita voi hakea vaikka pääkoristeista. Tämä on jopa niin Essille, sopiva, että tuskin huomaa pystytukkaa höyheniksi. Ja pian blogin nimi voidaankin jo muuttaa muotiblogiksi...

Lisää muoti- ja vähän Pariisinkin aiheesta jälleen lähipäivinä. Nyt siihen on enää vajaa viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti