Hae tästä blogista

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Nokka kohti Pariisia vol. 5

Tänään Pariisi on ehtinyt häivähtää mielessä vain muutaman paniikinomaisen hetken verran. Nyt olisi puunattava ja treenattava koiria. Ja mietittävä mitä pakataan mukaan ja miten. Ja miten mennään lentokentälle ja koska. Ja mitä kasvarissa on jalassa – toivottavasti jotain kuitenkin.

Tämän näyn jos ehtisi kohteessa näkemään...
Meillä sentään on aikaa vielä 7.7. asti. Tulevana sunnuntaina lähtevät matkaan jo bussilla kulkevat. Tänään lupauduin ajamaan yhden ystäväni Hesinkiin Pariisiin menevään bussiin. Samoin sovin Nicken hakemisesta Ruotsista ja mietin sille mukaan lähtevän boxin mallia.

Tällä viikolla on käytävä vielä Chilin kanssa Helsingissä treenaamassa Essin kanssa. Samoin Ullalla katsomassa lentoboxien kokoa. Vielä olen Porissa ja täältä katson mukaan kaljakärryjä jotka mahtuisivat lentolaukkuun. Jotta boxit saadaan kuljetettua kohteessa. Samoin lainaan äidiltäni Pariisin turistioppaan – sillä haavekuvalla, että ehdimme edes pariksi tunniksi keskustaan turisteiksi.

Yksi asia on varmaa. Stressi on vielä minimaalista. Se tulee nousemaan tasaisesti vielä ennen koneeseen nousemista. Siinä kohtaa, kun koirat on saatu turvatarkastuksen läpi ja luovutettu lentokenttähenkilökunnalle koneeseen vietäväksi, on aika hengähtää. Silloin istutaan ehkä yhdelle, tai ensimmäiselle kuohuviinille, koska stressi jatkuu tasaisen varmana jälleen perillä kohteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti