Hae tästä blogista

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Koirankakkaa, kamalaa!

Nyt juuri on se aika, kun joka taho takoo uutisia koirankakasta ja yleisönosastot antaa palstamillimetrejä tälle uudistuvalle luonnontuotteelle. Tämä on nyt niin pop aihe, että tänään polviin asti koirankakassa tarpoessani ajattelin aihetta. Mun koiratarhaa on pitkään laiminlyöty tuon jätöksen siivouksessa, koska olen suurimman osan valveajastani lapseni luona teho-osastolla. Rahallisesti tiukassa tilanteessa voisin hyödyntää tilannetta ja järjestää "p...katuristeille" matkoja takapihalleni. Siitä olisi kansantaloudellisesti paljon hyötyä oman etuni lisäksi.

Ensinnäkään yksi yksittäinen läjä kadun varrella ei aiheuttaisi muuta kuin hymyä: "Voi, voi tuollainen olematon jätös tuolla reunassa, siellä Siuntiossa se vasta kunnon miinakenttä oli...". Samoin monet koiranpentubusineksestä haaveilevat ja sitä kadehtivat voisivat tulla toisiin aatoksiin: "Pitäkööt miljoonansa, jos tällä paskan määrällä joku niitä tienaa...". Verottajakin alkaisi sääliä koirankasvattajia ja luopuisi heidän arvonlisäverovelvollisuudestaan ihan pelkästään ympäristösuojelullisesta syystä. Sillä rahalla voi perustaa lämpökompostorin tai ehkä biokaasulaitoksen keskikokoisen lähiön lämmönlähteeksi.

Mietin, että mitä jos purjehtisi juuri nyt kennelneuvojat pihaan, kun koiratarhassa on sitä itseään tonnikaupalla ja sitä paljastuu eri kerroksista lumen sulaessa. En ollut alkuunkaan paniikissa, että mitä niille selittäisin. Ehdottaisin niille, että puolen tunnin tai tunnin jeesustelun sijaan otettaisiin molemmat lapio käteen, niin olisi takapihan suuri tarha tyhjä jätöksestä siinä ajassa. Samalla voisi neuvoja kertoa minulle ohjeita, miten pitää koiria ja varsinkin ravata sairaalassa poikaa katsomassa. Jos puuskutukselta ehtisi.

Olen kyllä sitä mieltä, että meidän huushollissa hoidetaan ihmiset ja niiden välttämättömyydet ensin, sitten eläimet ja se kaikki p..ka vasta lopuksi. Oli se verbaalista tai ihan fyysistä. Se ei ole mun harrastus, vaikka sitä varten löytyy talosta useampikin lapio. Olen varma, että Suomesta löytyy pas..nsuojelijoita joiden mielestä se pitäisi hoitaa ensin ja sitten vasta lapsi sairaalassa. Suomi on nimittäin fanatismin luvattu maa. Meiltä löytyisi nyt suojeltavaa! Saa ottaa mukaan tai tulla huolehtimaan meille. Ehkä viedä myös ulkomaille asti, sillä tätä tulee joka päivä lisää.

Oikein odotan sitä tilannetta, että tulee joku "kenneljeesustelija" käymään. Minulla nimittäin ei ole koskaan vielä käynyt. Jos löytyy joku, jolla on ollut enemmän koiria ja kilometrejä mittarissa, niin mielelläni juttelen asioista. Yleensä vaan näiksi neuvojiksi valikoituu nuoria ja innokkaita, joilla maailma on täynnä ideaalistisia ideoita. Paantuneet kasvattajat ja vanhat ämmät, joihin jo itseni melkein luen, ei jaksa enää käydä kurkkimassa muiden huusholleihin. Niillä on omia koiria tarpeeksi, ettei ole aikaa käydä vahtimassa montako koiranp..kaa kenenkin pihalla lepää.

Nyt varmaan joku innokas soittaa ihan vaan, koska pääsen asialla retostelemaan. Ja syytä olisikin. Antaisin Kepan hänelle käteen ja käskisin antaa Kepalle seksuaalivalistusta. Nimittäin ei ole oikein, että vaikka onkin ainut uros talossa, hurvittelee kaikkien narttujen kanssa. Se ei ole nimittäin kivaa minullekaan, jos tulee lisää noita pursottimia, jotka tekevät tarpeitaan sisälle. Minulle riittää aivan hyvin se, että ulkona on miinaa miinan vieressä. Sisällä haluan syödä välillä lounasta ilman, että keskeytän sen p...nhajuun ja sen siivoamiseen.

Tänään pääsin koiratarhan p..katalkoissa vasta alkuun. Jatkan sitä taas huomenna. Tulisipa joku minulle sinne juttuseuraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti