Hae tästä blogista

lauantai 17. marraskuuta 2012

Elävät leikkikaverit

Heiluva asia poikasen kädessä on nalle...


Kävimme kylässä tuttavalla, jolla on 5 karkeakarvaista kääpiömäyräkoiran pentua. Niin kuin kotona ei olisi tarpeeksi vilskettä 11 pennun kanssa. Poikanen sai olla niiden kanssa lattialla, koska pennut olivat sopivan pieniä vielä pysymään niin, että poikasen näppejä saatiin kontrolloitua. Tuollainen puolivuotias on aika hyvä tarraamaan kaikkeen irrottamatta kuitenkaan.

Olen omista hiuksista sitä irrottanut lukemattomia kertoja ja kotona Sara on saanut kärsiä, kun työntää jatkuvasti päänsä poikasen syliin sitterissä. Sitten se on siinä korvakarvoistaan jumissa, eikä pääse minnekään.

Tämä myös meidän oman kodin pentuvaihe on aiheuttanut sen, että puolivuotisneuvolassa poikanen ei reagoinut kuulotestiin. Se tehtiin pienellä digitaalisella vempaimella, joka laitettiin molemmille sivuille vuorotellen. Siitä lähti pieni vinkuva ääni. Aloin nauraa neuvolan tädille, että "eihän tuo nyt noin vaimeaan vinkunaan edes reagoi". Kotona on nimittäin välillä korvia hipova kiljunta, kun 11 mäyräkoiran pentua kiljuu. Onneksi sitä on hyvin harvoin ja lapsesta ei tule oikeasti kuuro.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti